Onze passie doorgeven

Wij willen onze passie voor golf doorgeven aan jullie: de volgende generatie. Zodat jullie straks je hele leven lang kunnen genieten van dit prachtige spel. Om hopelijk later met je eigen kinderen weer terug te keren op De Goyer -- tijdelijk of permanent.

Daarom zijn jeugdleden vanaf een jaar of acht welkom in ons Jeugdprogramma om op een laagdrempelige manier kennis maken met de golfsport -- en natuurlijk met elkaar! Om de concurrentie met hockey, voetbal e.a. zoveel mogelijk te ontlopen vinden de meeste activiteiten op de zondag plaats.

Onze strategie is simpel: veel spelen! Voor kinderen is de drempel om zelfstandig de baan in te gaan veel hoger dan voor volwassenen. Daarom combineren we groepslessen met fun én qualifying wedstrijden op de kleine en grote baan. Zodat je veel aan spelen toekomt. Want golfen leer je niet op de driving range, maar door de baan. 

Wij vinden fun en vaardigheid erg belangrijk. Enerzijds willen we dat je het naar je zin hebt op de club. Anderzijds willen we dat je beter wordt. Want laten we wel wezen: golf is alleen leuk als je het een beetje kunt. De kans dat je ook later actief blijft in de golfsport is veel groter is als je handicap beter is dan 36.

Dus dat is onze missie. Wij weten dat veel van jullie de club rond je 18e zullen verlaten voor werk of studie. Maar als je voor die tijd je handicap onder de 36 hebt gekregen, dan heb je een vaardigheid meegekregen waarvan je de rest van je leven plezier zult hebben. En is de kans veel groter dat je nog eens terug komt!