Hoe kun je jeugdlid worden

Kinderen en kleinkinderen van (aspirant) certificaathouders of business leden komen automatisch in aanmerking voor een jeugdlidmaatschap. Het jeugdlidmaatschap bedraagt €176,00 voor kinderen tussen de 5 en 7 jaar; €294,00 voor kinderen tussen de 8 en 14 jaar; en €371,00 voor kinderen tussen de 15 en 21 jaar (exclusief BTW, verenigingsbijdrage en NGF-bijdrage).

Aspirant jeugdleden tot 21 jaar wiens (groot)ouders geen lid zijn van de Goyer kunnen onder bepaalde voorwaarden toch in aanmerking komen voor een proeflidmaatschap. Een proeflid is een actief jeugdlid van de Goyer met volledig speelrecht, die kan deelnemen aan alle (jeugd)activiteiten. De Goyer heeft het recht het proeflidmaatschap voortijdig te beëindigen. De jaarlijkse contributie is hetzelfde als dat van een regulier jeugdlidmaatschap.

Voor deelname aan het Goyer Jeugdprogramma vraagt de Jeugdcommissie een aanvullende bijdrage van €150 per seizoen. Voor jeugd proefleden is deelname aan het Jeugdprogramma verplicht. Meer weten over het jeugdlidmaatschap en programma op De Goyer? Stuur geheel vrijblijvend een mailtje naar goyerjeugd@goyer.nl en iemand van de Jeugdcommissie neemt snel contact met je op!